Faire ronde Kontich

Wanneer

  • zaterdag 11 mei 2024

Locatie

Bibliotheek Kontich
Sint-Jansplein 8 , 2550 Kontich

Verken mee de Faire Ronde Kontich op zaterdag 11 mei 2024 !

Tijdens de Faire Ronde kan je een verkenning naar keuze maken langs locaties in Kontich die Lokaal Ecologisch en Fair (LEF) denken én doen. Zo werken ze mee aan een duurzame en eerlijke samenleving.

Op 11 mei ontvangen 11 LEF- locaties je graag met hun info/ demo/ proevertjes of animatie. Leuk voor jong en oud.

Benieuwd naar zo’n LEF locaties in omgeving Kontich? Kies op zaterdag 11 mei 2024 zelf of je wandelt of fietst. Plan zelf in welke en hoeveel locaties je wil bezoeken tussen 10 en 17 u.

Deelname is gratis, wel inschrijven via een mail ten laatste op 4 mei 2024 naar Uitwinkel@kontich.be want het is belangrijk voor de locaties om te kunnen inschatten hoeveel volk ze kunnen verwachten.

Bij inschrijving ontvang je meer praktische info over wat er juist te beleven valt en kan je aangeven wat je wenst te bezoeken.

Op www.kontich-mondiaal.be kan je daarna alle geüpdate info vinden, o.a. ook het overzichtsplan met de fietsknooppunten. Op alle LEF-locaties kan je op 11 mei een afgeprint overzichtsplan met alle info bekomen en een stempelkaart waarmee je een LEF-pakket kan winnen.

Organisatie door de Fair Trade Trekkersgroep van de Mondiale Raad Kontich.

De Mondiale Raad is een groep vrijwilligers die zich inzet om in Kontich een breed draagvlak te creëren voor rechtvaardige internationale samenwerking en voor een duurzame aanpak van mondiale uitdagingen.

Organisatie

Mondiale Raad Kontich
Naar top