Leeskring bib Kontich

De Leeskring is onze leesgroep voor volwassenen en komt een zestal keer per jaar samen. Tijdens de bijeenkomsten gaat het er gezellig aan toe en kunnen er diepgaande gesprekken ontstaan over de thema’s uit het boek. De bijeenkomsten zijn op woensdagavond en worden deskundig begeleid en voorbereid door Ilse Trimborn.

Wat lezen we zoal?  Alle soorten romans komen aan bod: spannende, meeslepende en ontroerende boeken. De titels worden in overleg met de groep gekozen.

Je kan het hele jaar door aansluiten, zolang de bijeenkomsten niet volzet zijn. Voor een volledig leesjaar betaal je 25 euro. Sluit je later aan of kom je naar een enkele bijeenkomst, dan betaal je 5 euro per bijeenkomst.

De datums en boeken die op het programma staan:

  • Wo 6/12/2023 Butler, Octavia.- Verbonden
  • Wo 7/2/2024  Garmus, Bonnie.- Lessen in chemie
  • Wo 20/3/2024  Gurnah, Abdulrazak.- Paradijs

Inschrijven kan je via de link hieronder of aan de balie van de bibliotheek.
Inschrijvingsformulier leeskring

Contacteer ons

Hoofdbibliotheek

Tijdens de doe-het-zelf uren is de bib open zonder baliepersoneel. Je kan de krant komen lezen, bibliotheekmaterialen terugbrengen of ter plekke raadplegen. Met een actief lidmaatschap zonder openstaande kosten kan je ook materialen lenen aan de zelfuitleenbalie. Deze service is er alleen in de hoofdbibliotheek in het centrum. 

Adres
Sint-Jansplein 8 , 2550 Kontich
Tel.
Website
Vandaag Nu gesloten
Doe het zelf van 10:00 tot 12:00 uur
Open van 15:30 tot 18:00 uur
Morgen
Doe het zelf van 10:00 tot 12:00 uur
Open van 14:00 tot 20:00 uur

Bibliotheek Kontich-Kazerne

Bibliotheek Waarloos

Naar top