Papa Mojito

Met twee simpele draaitafels en een mengpaneeltje bouwde Arnold in zijn tienerjaren al feestjes op zijn zolderkamer. Af en toe trad hij ook op als dj op fuiven en feestjes van de school en de jeugdbeweging.

Jaren gingen voorbij. Een huis in de stellingen, kinderen in de pampers en allerlei andere engagementen zorgden ervoor dat zijn passie naar de achtergrond verdween. Tot hij plots, op 55-jarige leeftijd, opnieuw de smaak te pakken kreeg. Via de nieuwjaarsparty 2013 van Café Den Draak op Zurenborg in Antwerpen ging de bal weer aan het rollen. Er volgden al snel nog meer optredens, onder de naam ‘DJ Papa Mojito’. Een naam gebaseerd op zijn passie voor het brouwen – en af en toe ook drinken… – van zijn Cubaanse lievelingscocktail.

Papa Mojito brengt het liefst een eigenzinnige cocktail van muziek uit alle werelddelen (latino, merengue, salsa, raï, soukous, cumbia, balkan, punjab, …) in een mix met een scheutje folk en nederlandstalig wereldklanken. Maar op feestjes mag er gerust wat rock ’n roll, electroswing, new wave, muziek uit de jaren 60-70-80, walsen, tot zelfs dance aan worden toegevoegd.

Je kon al samen met hem dansen op BarBaar, Kaffee Allee, Tall Ships Races, Festiveuzzel, Circus Boelaere, Sfinks Mixed, Festival Dranouter,... Maar nu dus ook op Kontich Feest! 

Je kan komen dansen op de muziek van Papa Mojito op zaterdag 8 juli 2023 van 15 tot 19 u. in het gemeentepark.

Naar top