Vacatures

Tijdens de kerstperiode wordt het centrum van Kontich elk jaar opnieuw omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp met ijspiste. Wil jij graag deel uitmaken van het team achter deze organisatie?

Wij zoeken elk jaar opnieuw tijdelijke werknemers om de realisatie van dit kerstdorp mogelijk te maken.

Hieronder kan u de verschillende beschikbare vacatures terugvinden.

Als all round medewerker sta je in voor de organisatie van de schaatsbedeling, de toegangscontrole, eenvoudig onderhoud van de ijspiste, toezicht op de ijspiste, het begeleiden en ontvangen van klanten,… Een all round medewerker kan zelf opgeven wanneer hij/zij kan werken.

Als polyvalent kassamedewerker sta je in voor het onthaal van bezoekers, het ontvangen en registreren van betalingen, het openen van de schaatsbaan, het goede verloop op de schaatsbaan, het sluiten van de schaatsbaan, het aansturen van medewerkers,… Een kassamedewerker is een tijdelijke voltijdse betrekking.

Sinds 23 oktober 2022 zijn de vacatures afgesloten. Moest je toch nog interesse hebben dan mag je steeds mailen naar kontich.schaatst@kontich.be of bellen naar 03 450 78 43. Je komt dan op de reserve lijst en mogelijks vinden we nog een plekje om je alsnog in te plannen.

Naar top