Outdoor fitness en Street Workout

Je kan nu gratis in de buitenlucht fitnessen in Kontich. Dankzij deze nieuwe outdoor fitness en street workout zone is het nog makkelijker om fit en gezond te worden én te blijven.

Wat

De Street Workout en Outdoor Fitness zijn 2 zones waarop diverse toestellen staan waarop je oefeningen uit kunt voeren. Deze oefeningen zijn krachtoefeningen en oefeningen waarmee je je atletisch vermogen en stabiliteit verder ontwikkelt. Iedereen traint hier op zijn eigen niveau. De zones zijn voldoende groot om verschillende mensen tegelijkertijd aan het werk te laten.

Waarom

Sporten is zo heel aantrekkelijk en erg leuk. Buiten sporten op deze toestellen is spelen voor volwassenen:springen, slingeren, klimmen, heffen, gooien, duwen, trekken, rennen en ga zo maar door. Je traint makkelijk je hele lichaam op een natuurlijke manier. Je hoeft je niet te vervelen er is genoeg variatie aan de toestellen.

Gebruik

De toestellen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 1,40m. Jong en oud kan hier zijn gading vinden en werken aan zijn/haar fitheid en gezondheid. 

Bij elke zone staat een informatiebord waarop verschillende oefeningen staan uitgelegd. Ook als je nog nooit aan fitness gedaan hebt kan je hier beginnen met trainen.

Het gebruik en betreden is op eigen risico.

Vragen

Neem contact op met de sportdienst. Zij helpen je graag verder.

Contacteer ons

Team sport

Adres
SInt-Jansplein 8 , 2550 Kontich
Tel.
Naar top