Standhouders gezocht!

Gepubliceerd op dinsdag 30 apr 2024 om 12:17
Lokaal bestuur Kontich organiseert verschillende gelegenheidsmarkten. Markten waar je terecht kan voor heel wat moois en lekkers. Sta je graag met je producten op een van onze markten? Schrijf je dan nu in!

Jaarmarkt

Ben je een lokale handelaar of ondernemer?
Dan wil je misschien wel een standplaats op onze jaarmarkt op maandag 8 juli (Kontich Feest) of maandag 30 september (Kontich Zomert Na)? De jaarmarkt biedt een brede mix aan handelaars, ondernemers en marktkramers die met hun kramen uitgestald staan en hun producten aan de man brengen. Het ideale moment om te genieten van goede koopjes en smakelijke lekkernijen.

Meer info over de jaarmarkt lees je hier.

Ik schrijf me in voor 8 juli!Inschrijven kan tot en met eind mei.

Ik schrijf me in voor 30 september! Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 september.

Bier met Streken

Ben jij een hobbybrouwer die zijn bier graag wil bekendmaken bij het brede publiek? Dan is een standplaats op Bier met Streken misschien iets voor jou? Bier met Streken is een lokaal bierfestival in het Gemeentepark waar gezelligheid, muziek en bier centraal staan. Het is een onderdeel van Kontich Feest! en vindt plaats op zondag 7 juli. De standplaatsen zijn beperkt.

Meer info over Bier met Streken lees je hier.

Ik schrijf me in! Inschrijven kan t.e.m. 12 juni of tot wanneer alle beschikbare standen zijn ingenomen:

Eco en Boerenmarkt

Hou je van duurzame producten en gezellig samenzijn? Noteer dan alvast zondag 25 augustus in je agenda! Die dag vindt onze jaarlijkse Eco en Boerenmarkt opnieuw plaats in de F. Maesstraat in Waarloos. Het is een gezellige markt waar je kennis maakt met ecologische, duurzame en/of fairtrade producten en initiatieven uit de wijde omgeving. Je kan er ook genieten van leuke en ecologisch geïnspireerde animatie voor jong en oud!

Meer info over de Eco en Boerenmarkt lees je hier.

Ik schrijf me in! Je kan inschrijven tot en met 15 juli

Feestmarkt

Wil je je vereniging of je zaak in de kijker zetten? Dan is de Feestmarkt de uitgelezen plek! Het is een sfeervolle markt, waar je kan kuieren tussen kraampjes van verschillende verenigingen en handelaars.

Meer info over de Feestmarkt lees je hier.

Ik schrijf me in!Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 september.

Rommelmarkt

Heb jij nog wat spulletjes die een nieuw leven verdienen? Dan kan je ze verkopen op onze rommelmarkt. Op deze markt kan je je oude kleren, meubels, keukengerei en allerlei kopen en verkopen. De rommelmarkt is een markt voor én door bewoners.

Meer info over de Rommelmarkt lees je hier.

Ik schrijf me in!

Naar top