Bieren van Begeerte

KAMIL:

Kamil is een zacht, geelblond speciaalbier met 6,5 % alcohol. Kamil wordt gebrouwen met uitsluitend Belgische hop uit Vlamertinge.

KAMIL GREENSTONE:

Kamiel Greenstone is een prachtig amberkleurig speciaalbier met 8 % alcohol. De subtiel uitgebalanceerde combinatie van verschillende hopsoorten en mouten zorgt voor fijne aroma’s en een smaakcomplexiteit met zowel bittere als zoete toetsen. De combinatie van onze stevige Magnum-hop met de verfijnde Nelson Sauvin, zorgen voor een uniek smaakprofiel.

KAMIL SURFER ROSA:

Kamil Surfer Rosa is een droge Brut IPA met 5,5 %. Ons heerlijk lichtvoetig en laagalcoholisch bier krijgt vleugels dankzij een ingetogen bitterheid en het mooi sprankelend samenspel van 3 verschillende hoparoma’s. De zomer in een glas bier.

LENTHSE TRIPEL:

Onze Lenthse tripel wordt uitsluitend ambachtelijk gebrouwen op kleine schaal en met hopbellen van eigen kweek uit Lint.

KAMIL SAUVAGE (framboos):

Kamil sauvage (framboos) is een bijzonder speciaalbier dat we uitsluitend seizoensgebonden brouwen. Het basisbier, met een rijkelijke portie tarwe en hopbellen van eigen kweek, heeft 5 maanden gerijpt op een vat van Franse eik.  Tijdens de rijping hebben we er flink wat verse frambozen en witte druiven, allebei van eigen kweek, aan toegevoegd, waardoor het bier een mooie, licht houttoets van de eik heeft gekregen, samen met een licht zuurtje en een aangenaam fruitig aroma.

Info: koen@bierenvanbegeerte.be

Naar top