Contje 2.0

Contje 2.0

Is een speciaal bier van 6% dat heerlijk te drinken valt. Eveneens gebrouwen is bij onze huisbrouwer Brouwerij Varenbroek.

Het recept is aangepast maar met behoud van originele karaktertrekken. Gebrouwen met een van de meest vermaarde hopsoorten: Saaz hop. De typische volle smaak wordt verkregen door de Styriam Goldings hop die afkomstig is uit de grensstreek van Oostenrijk met sloveniƫ aan de oevers van de Savinja.

Donkere knots 9%

origineel donker bier met hergisting op de fles, gebrouwen met natuurlijke grondstoffen, water, gestenmout, kruiden, honing, hop en gist. Gebrouwen door de lokale brouwer te Reet. Brouwerij Varenbroek.

Blonde knots 8% 

Tripel en enkel verkrijgbaar in flessen van 33 cl en dat gebrouwen wordt in onze huisbrouwerij Varenbroek te Reet-Rumst. Het recept is van de hand van meester-brouwer Marc Knops, die een gerenommeerd palmares kan voorleggen in de brouwerswereld. De Blonde Knots is een zacht bier met een paletrijke nasmaak. Deze heerlijke smaak wordt verkregen door enkel gebruik te maken van natuurlijke producten zonder toevoeging van kruiden.

Info: roeland@contje.be  

Naar top