Leste

Leste Cactus

Blond 6,5 %.  Onze Cactus is een blond, fris en doordrinkbaar biertje, dat in de zomerse dagen op een terrasje tot zijn recht komt.  In dit biertje zijn limoenblaadjes en echte cactus (de Kadushi) verwerkt.  De aromahop accentueert de citrustoets nog extra. Leuk om weten is: dit biertje wordt ook uitgevoerd naar de Caraïbische eilanden en wordt ook daar gesmaakt!

LESTE ROOIBOS

Amber 6,5 %. Onze Rooibos is een amberkleurig biertje dat zijn naam dankt aan de Zuidafrikaanse rooibosplant die we hierin verwerkt hebben.  De gedroogde rooibos samen met wat geroosterde mouten geeft hier de amberkleur.  In tegenstelling wat sommigen verwachten, blijft het biertje voldoende bitters hebben en vind je de typische rooibos vooral in de neus en ook een beetje in de afdronk.  Zeker ook te smaken op een zonovergoten terrasje.

LESTE ONNEFRETTER

Blond 6,5 %. Onze Onnefretter is een duidelijke verwijzing naar onze afkomst (de bijnaam van de Bomenaar is ‘hondenfretter’).  Dit goudblond biertje is een echte doordrinker met een fijne kruidigheid.  In dit meergranenbiertje hebben 3 soorten granen en een trio aan kruiden gebruikt. Om de koriander, de sinaasappel en het paradijszaad volledig tot zijn recht te laten komen, hebben we onze hoppen zorgvuldig gekozen zodat dit biertje niet té bitter wordt.

LESTE ANTWERPS BLONDJE

Blond 6 %. Ons Antwerps Blondje is een goudblond biertje met een niet té uitgesproken bitterheid. De kruidigheid wordt vooral gecreëerd doordat we aan dit biertje extracten van het typische Antwerpse kruidendrankje (Elexir d’Anvers) hebben toegevoegd.

Dit lekker, fris, gezellig biertje geeft de nodige kruidigheid die we zeker ook terugvinden bij elke Antwerpenaar die op een terrasje onder de kathedraal geniet van zijn stad.

Info: info@leste.be

Naar top