Volders Bieren

JOSKE

Het Joske is gebrouwen met Pilsmout, Saazhop (één van de fijnste aromahopsoorten, afkomstig uit Tsjechië- en Cascade (een hopsoort die een citrus – pompelmoes aroma geeft)

De gist is één van de beste soorten die een zacht fruitige en complexe kruidigheid geeft. Aan jullie om die te ontdekken. Dit bier wordt hergist in de fles en gebrouwen door Brouwerij BeerSelect te Gent.

LEWIS

Dit donker bier, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerst, mout en hop, wordt gebrouwen door Brouwerij BeerSelect te gent, volgens recept van Patrick Volders. Het bier bevat 4 moutsoorten en 4 hoppen, met hergisting op de fles. Het is een verrassend fris donker bier, dat de naam kreeg van de kleinzoon van Patrick.

LILY 8% ALC

Bier met Dry Hopping. Gebrouwen uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, zoals gersmout, 3 hopsoorten, kruiden en gist. Het wordt gebrouwen door Brouwerij BeerSelect te Gent, naar een recept van Patrick Volders. De Dry Hopping is met Chinook. De naam verwijst naar het oudste kleinkind, Lily; een kind vol leven en pit. Dit bier is ongefilterd en gist in de fles.

MOEMOE 8% ALC

Deze saison is een fris zomerbier, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoals gerst, tarwe, mout en hop. Het wordt gebrouwen door de brouwerij BeerSelect, volgens een recept van Patrick Volders. Dit vierde biertje is een saison en verwijst naar de echtgenote van Patrick; moemoe voor Lily en Lewis. Bier met dryhopping, milde en toch intense aroma’s, afkomstig van Lubliner hop. Hergisting op de fles.

Nieuw bier: BLONDE MOEMOE

Blond bier met Fruitig karakter, dit door gebruik van aromatische hoppen den dryhopping.

De zoete oranje schil legt nog meer de nadruk van het fruitige in de neus.

Gebrouwen bij Brouwerij Boelens.

Info: www.voldersbieren.be

Naar top