vzw Brouwerij De Lelie

 

PAUS bier

Is een sterk blond bier van hoge gisting met hergisting op fles van 8,5 % alc.. Het is een ongefilterd strogeel wazig bier met een mooie romige schuimkraag. Paus is een gecorseerd bitter degustatiebier waarbij de hop overheerst in geur en smaak. Het wordt in balans gebracht door een mouterige fruitigheid met lange, hopperige afdronk

 EXTRA BLOND bier

Een ongefilterd bier van hoge gisting met hergisting op fles van 6,5 % alc.. Het is een zacht volmondig bier met romige kraag en een subtiele hoptoets (22 EBU). Gebrouwen met gerste- en tarwemout en vier fijne soorten hop.

De “Extra Blond” behoorde vroeger tot het gamma van de voormalige Brouwerij De Lelie.

De “Lilly” Gin:

Een echte bier Gin van 40 vol% alc. die gestookt is van ons Pater bier. Het is een zachte aangenaam geurige Gin gestookt met 11 verschillende kruiden o.a. steranijs, jeneverbes, Jamaica peper en sinaasappel. Puur is de Lilly goed te genieten en met een tonic erbij komt de Gin helemaal tot zijn recht.

Pater

Een diep donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles van 7,5 % alc.. Het is een ongefilterd bier op basis van 6 geroosterde mouten en 3 aromatische hoppen. Het is een volmondig bier met een zachtzoete moutsmaak en een volmondige afdronk.

Info: www.brouwerijdelelie.be.

Naar top