Vrijetijdscentrum De Nachtegaal

In De Nachtegaal staan vrijetijdsactiviteiten centraal. Op de site vind je een grote sporthal, een zwembad, sportterreinen in open lucht, een hondenweide, een speeltuin, polyvalente zalen en een cafetaria.

In de sporthal zijn tal van sportclubs en scholen actief, maar je kan hier ook individueel, als gezin of vriendengroep terreinen afhuren om te komen sporten. In de paasvakantie en in de zomervakantie kunnen kinderen hier terecht voor sportkampen die georganiseerd worden door de sportdienst van Kontich.

Buiten kan er gratis gebruik worden gemaakt van de twee basketterreinen, de outdoor fitness, de street workout, het skatepark en er is meer dan ruimte genoeg om je eigen training hier te komen improviseren. Het kunstgrasveld kan afgehuurd worden op vrije momenten. 

Het Halfdiep is een polyvalente ruimte die kan gebruikt worden voor een fuif, bal, feest(je), muziekoptreden met/zonder geluidsversterking, theatervoorstelling, lezing, receptie, vergadering, beurs, cursus, of andere activiteit.

Contacteer ons

Vrijetijdscentrum De Nachtegaal

Het Vrijetijdscentrum is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9 en 22 u.

Naar top