Zwembad

Heropening zwembad De Nachtegaal op maandag 30 januari 2023

Op maandag 30 januari heropent het zwembad van Vrijetijdscentrum De Nachtegaal terug de deuren! Eind september sloot het zwembad tijdelijk omdat de milieuvergunning administratief verlopen was. Meteen werd de procedure voor de aanvraag van een nieuwe milieuvergunning opgestart.

Nieuwe openingsuren

De openingsuren worden aangepast. Baantjeszwemmen zal mogelijk zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend, en tijdens weekdagen ’s middags (uitgezonderd woensdag). Ook het vrij zwemmen en het seniorenzwemmen op woensdagnamiddag blijven behouden. In het weekend is het zwembad geopend voor het publiek van 9 tot 12 u.

Nieuwe tarieven

De tarieven voor het zwembad zullen, voor het eerst in 20 jaar, stijgen. Dit is eigenlijk een indexatie. De zwembeurten gaan van 2 naar 3 euro voor inwoners van Kontich. Voor niet-inwoners gaan ze van 2 naar 4 euro. Het verminderd tarief kost dan 1,80 voor inwoners, en 2,40 euro voor niet – inwoners. 

We begrijpen dat de wijziging van de openingsuren en tarieven moeilijk valt. Sommige gebruikers zullen niet meer in de mogelijkheid zijn reeds aangekochte meerbeurtenkaarten (tijdig) op te gebruiken. Daarom verlengen we de regeling tot terugbetaling van de aangekochte meerbeurtenkaarten tot eind april 2023. We wensen je veel zwemplezier en bedanken je alvast voor je begrip.

Tegemoetkoming

Iedereen die in februari komt zwemmen en betaalt (door een ticket te kopen of zijn meerbeurtenkaart af te waarderen), krijgt een gratis ticket om nog eens te komen zwemmen. Met zo’n gratis ticket kan je tot eind april 2023 opnieuw langskomen. Als je komt zwemmen met een gratis ticket, krijg je geen nieuw gratis ticket in de plaats.

Heb je nog vragen?

Uiteraard staan we ter beschikking voor alle bijkomende vragen. Je kan ons telefonisch elke weekdag bereiken tussen 9 en 12 u. op het nummer 03/880.12.30 of via mail: vrijetijdscentrum@kontich.be

Contacteer ons

Vrijetijdscentrum De Nachtegaal

Het Vrijetijdscentrum is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9 en 22 u.

Naar top