Zwembad

Het zwembad van Kontich bevindt zich in Vrijetijdscentrum De Nachtegaal. Je kan er onder meer terecht voor vrij zwemmen, schoolzwemmen of zwemfeestjes. Je ontdekt het aanbod onder aan de pagina.

Nieuwe openingsuren

De openingsuren van het zwembad werden aangepast:

  • Baantjeszwemmen is mogelijk op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend, en ’s middags tijdens weekdagen (uitgezonderd woensdag).
  • Het vrij zwemmen en het seniorenzwemmen blijft op woensdagnamiddag.
  • In het weekend is het zwembad van 9 tot 12 u. voor het publiek geopend

Nieuwe tarieven

Door een indexatie stijgen de tarieven voor het zwembad, voor het eerst in 20 jaar. 

  • De zwembeurten gaan van 2 naar 3 euro voor inwoners van Kontich.
  • Voor niet-inwoners gaan ze van 2 naar 4 euro.
  • Het verminderd tarief komt op 1,80 voor inwoners, en 2,40 euro voor niet – inwoners. 

We begrijpen dat de wijziging van de openingsuren en tarieven moeilijk valt. Sommige gebruikers zullen niet meer in de mogelijkheid zijn reeds aangekochte meerbeurtenkaarten (tijdig) op te gebruiken. Daarom verlengen we de regeling tot terugbetaling van de aangekochte meerbeurtenkaarten tot eind april 2023. We wensen je veel zwemplezier en bedanken je alvast voor je begrip.

Tegemoetkoming

Iedereen die in februari betaald kwam zwemmen, kreeg een gratis ticket om nog eens te komen zwemmen. Met zo’n gratis ticket kan je tot eind april 2023 opnieuw langskomen. Als je komt zwemmen met een gratis ticket, krijg je geen nieuw gratis ticket in de plaats.

Heb je nog vragen?

Uiteraard staan we ter beschikking voor alle bijkomende vragen. Je kan ons telefonisch elke weekdag bereiken tussen 9 en 12 u. op het nummer 03/880.12.30 of via mail: vrijetijdscentrum@kontich.be

Contacteer ons

Vrijetijdscentrum De Nachtegaal

Het Vrijetijdscentrum is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9 en 22 u.

Naar top