Verjaardagsfeestjes

Je verjaardag vieren in De Nachtegaal? Dat kan! Je kan ervoor kiezen om enkel het zwembad of de sporthal te huren, maar een combinatie is ook mogelijk. Achteraf een hapje eten kan ook.

Het zwembad kan op zaterdag en zondag (uitgezonderd schoolvakanties) tussen 12 en 13 u gereserveerd worden voor een zwemfeestje. Een aanvraag doe je door onderstaand formulier in te vullen.

De sporthal kan volledig of gedeeltelijk gehuurd worden voor een verjaardagsfeestje gevuld met sport en spel. Onderaan deze pagina vind je enkele mogelijke spelopstellingen. De mogelijkheid om de sporthal te reserveren hangt volledig af van de bezetting, je kan hiervoor informeren door te bellen naar het nummer 03 880 12 30 of te mailen naar vrijetijdscentrum@kontich.be. De tarieven van de sporthal vind je hier.

Zwemfeestjes

Tijdens het feestje mag het spelmateriaal van het zwembad gebruikt worden. Je kan kiezen voor de optie om enkel het zwembad te gebruiken, of je kan kiezen voor een combinatie van zwemmen en achteraf iets eten (frietjes, pannenkoeken of hotdogs). Het eten wordt geserveerd in het instructielokaal, dit kan je zelf indien gewenst ook feestelijk inkleden. 

Je kiest bij inschrijving steeds welk bad (of baden) je wil gebruiken. 

  • Wedstrijdbad: 25m op 10m, met een diepte tot 3,50m
  • Instructiebad: 5m op 10m, met een diepte tot 0,95m

Het wedstrijdbad mag enkel gebruikt worden wanneer alle kinderen kunnen zwemmen.

Tarief: 

Combinatie Zwemmen + EtenKontichse feestjes Niet-Kontichse feestjes
Zwembad (1 bad) + Instructielokaal€ 70€ 110
Menu 10 kinderen€ 70€ 70
Totaal€ 140€ 180

Wens je beide zwembaden te reserveren, dan betaal je als inwoner van Kontich bovenop bovenstaand tarief € 37,50, als niet-inwoner betaal je € 75 extra. Per extra persoon betaal je voor het eten € 7 bovenop het basistarief. 

Reservering:

Een reservatieaanvraag doe je door onderstaand e-formulier in te vullen. We nemen erna zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we de aanvraag kunnen bevestigen.

Reserveer zwemfeestje

Naar top