Een nieuwe UiTkrant!

De vrijetijdsdienst publiceert jaarlijks 2 UiTkranten (voorjaar en najaar). Hierin kan je alle komende activiteiten van jeugd, sport, cultuur, ontwikkelingssamenwerking, erfgoed, de bibliotheek, cursuswerking, ... terugvinden. Onze eigen activiteiten worden aangevuld met die van erkende, Kontichse verenigingen (via de UiTdatabank).

Bedeling

De UiTkranten worden gratis bedeeld in de Kontichse brievenbussen. Er liggen extra exemplaren in onze openbare gebouwen zoals de wachtruimte van Het Gemeentehuis en aan de UiTwinkel. 

De UiTkrant najaar 2024 wordt bedeeld vanaf maandag 27 mei.

Woon je niet in Kontich, maar wil je wel op de hoogte blijven van ons vrijetijdsaanbod? Geef ons dan een seintje, dan sturen we je zo snel mogelijk een exemplaar!

De digitale versie download je hier: 045018_Kontich Cultuurbrochure 2024-najaar (8).pdf27 Mb(pdf)

Inschrijven en meer info

In de brochure vind je meer informatie over de verschillende organisatoren en de mogelijkheden tot inschrijven. 

Ook de overige cultuurhuizen in de Zuidrand (Aartselaar, Hove, Lint, Borsbeek, Edegem en Mortsel) hebben een fantastisch seizoen ‘24 - ‘25 voor je klaarstaan. Daarom werken we voor het podiumaanbod weer met een gezamenlijke start van de ticketverkoop.

Markeer dinsdag 11 juni dus alvast in je agenda.

De inschrijvingen van sommige activiteiten starten pas later dit seizoen. Neem daarom steeds contact op met de desbetreffende organisatie voor meer info.

Contacteer ons

UiTwinkel

Vandaag Nu gesloten
Open van 10:00 tot 12:00 uur
Morgen
Open van 10:00 tot 12:00 uur
Naar top