Verjaardagsfeestjes

Je verjaardag vieren in De Nachtegaal? Dat kan! 

Zwemfeestjes

Het zwembad kan op zaterdag en zondag (uitgezonderd schoolvakanties) tussen 12 en 13 u gereserveerd worden voor een zwemfeestje. Een aanvraag doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Tijdens het feestje mag het spelmateriaal van het zwembad gebruikt worden. Je kan kiezen voor de optie om enkel het zwembad te gebruiken, of je kan kiezen voor het zwemfeestpakket. Dit reserveer je voor minimum 10 personen en is inclusief frietjes, pannenkoeken of hotdogs achteraf (1 keuze voor de hele groep). Het aantal kinderen mag je wijzigen tot 5 werkdagen voor de datum van het feestje. Bij laattijdige annulatie worden de menu's aangerekend.

Je kiest bij inschrijving steeds welk bad (of baden) je wil gebruiken. 

  • Wedstrijdbad: 25m op 10m, met een diepte tot 3,50m
  • Instructiebad: 5m op 10m, met een diepte tot 0,95m

Het wedstrijdbad mag enkel gebruikt worden wanneer alle kinderen kunnen zwemmen.

Tarief: 

Zwemfeestpakket: 1 bad + eten voor 10p = € 140 voor inwoners van Kontich, € 180 voor niet-inwoners van Kontich. Per extra persoon betaal je voor het eten € 7 bovenop het basistarief. 

Wens je beide zwembaden te reserveren, dan betaal je als inwoner van Kontich bovenop bovenstaand tarief € 37,50, als niet-inwoner betaal je € 75 extra. 

Er wordt een waarborg van € 10 gevraagd bij de reservatie. Ook voor de eetlocatie wordt een waarborg van 100€ gevraagd. Je kan kosteloos annuleren tot 2 weken voor het feestje.

Reservering:

Een reservatieaanvraag doe je door onderstaand e-formulier in te vullen. We nemen erna zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we de aanvraag kunnen bevestigen.

Reserveer zwemfeestje

Sporthalfeestje

De sporthal kan volledig of gedeeltelijk gehuurd worden voor een verjaardagsfeestje gevuld met sport en spel. Onderaan deze pagina vind je enkele mogelijke spelopstellingen. De mogelijkheid om de sporthal te reserveren hangt volledig af van de bezetting, je kan hiervoor informeren door te bellen naar het nummer 03 880 12 30 of te mailen naar vrijetijdscentrum@kontich.be. De tarieven van de sporthal vind je hier. Dit kan ook gecombineerd worden met een hapje achteraf. De nodige info vind je op de link hieronder.

Naar top