Vrijetijdscentrum De Nachtegaal: Sporthal

Deze zaal is rolstoeltoegankelijk

Beschrijving

De sporthal kan gehuurd worden als één geheel, maar kan ook verdeeld worden in drie aparte zalen. 

Zaalvoetbal

Voor zaalvoetbal moet de volledige sporthal gereserveerd worden, aangezien de doelen verankerd moeten worden en de voorziene ankerpunten daarvoor gebruikt moeten worden.

Basketbal

Er zijn twee zalen waar basketbal in kan worden gespeeld. In de middelste zaal zijn er basketgoals verankerd aan het plafond. In de laatste zaal kunnen we verrijdbare doelen plaatsen, ook deze moeten steeds correct worden verankerd. 

Badminton

In elke zaal is het mogelijk om badminton te spelen. Per zaal zijn er vier badmintonterreinen. In de volledige sporthal zijn er dus twaalf badmintonvelden ter beschikking.

Volleybal

Volleybal kan op vier terreinen tegelijkertijd worden gespeeld in de breedte van de volledige sporthal. Het is ook mogelijk om één zaaldeel te huren en een terrein in de lengte van de zaal op te zetten. Op deze manier kunnen er dan ook drie trainingen of wedstrijden in elk zaaldeel tegelijk doorgaan.

Gym

In de eerste zaal zijn er klimtouwen en sportramen voorzien. In combinatie met de turntoestellen waarover wij beschikken, is dit de perfecte zaal voor een reis rond de wereld of gymnastiek.

G-sport

Ook voor mindervaliden hebben we achteraan in het derde zaaldeel de mogelijkheid om G-Netbal te spelen. Hiervoor is de correcte belijning voorzien. 

Extra informatie

Voor reservaties of extra informatie stuur je een mail naar vrijetijdscentrum@kontich.be

De tarieven vind je hier. 

Naar top